Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Dr. Hjärtsten av Katten Kin


Kärlek till en man

Han fyller upp
varenda tum
av mitt rum
med omtänksamhet
Gör livet till en lek
med kärlek och smek
skingrar för alltid
min ensamhet




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-31 09:14



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Oj jag trodde först du kommit ut ur garderoben! Inget fel med det, blev bara paff. Men det var inspirerat av min, så kul, så fin. :)
2020-06-03

  ULJO
All samhörighet är kärlek
2020-06-01

  Blomma-Stjärna VIP
Fin!
2020-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP