Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ditt mörker


Mörkret det tunga
svarta inom dig
du släpat på så länge

det är inte ditt mörker
det är någon annans

som i sin längtan
efter ljus flög vilse
landade på din axel

det är inte där längre
det har gett sig av






copyright




Fri vers av Annie b'larsson VIP
Läst 670 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-05-31 14:12



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Mörker som flög vilse,hmm.
Väcker tankar från förr
2020-06-09

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Stark text, gömmer sig en känsla som jag kan relatera till!
2020-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP