Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Andra människors onda handlingar får en dominoeffekt


Lämnar vår jord

Staden brinner, husen faller
Allt försvinner, förstörs i kravaller
Tid och liv har byggt och skapat
På en dag har allting rasat

Min faders livsverk brinner
Vi ser hur 30 år försvinner
Utan mening, utan ord
Lämnar mer än drömmar våran jord










Bunden vers av Friman
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-02 07:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Friman