Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jidder

 

Dr Lucifer, han är brunett i röven, blond under armarna, svartmurre i buskaget, och kunglig blådåre i Armén.

Luspudlars lustspel och lavemang på fädernet genom

skamsaligheters alla rum med Bregott och morfars

kluvna tunga glöder utav en obetvinglig lust att konfrontisera

alla svekfulla djävlar av stort som smått och evigheters spiraler

Vi andas lustgas medan mormor brottas med badkaret.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2020-06-02 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP