Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen

Jaget har slutat existera
Kvävandet var en lång process
Inget sker på en dag men tillslut kom skakningar,
den instinktiva motsättningen, det sista försöket
Sedan dödsprognosen med det tomma skalet

Nu vandrar liket runt i spillrorna där jag en gång levde
Låtsas som om inget hänt
Liket vandrar som vanligt till jobbet
Liket går och handlar mat i affären
Liket betalar sina räkningar
Låtsas leva på som om ingenting har förändrats
Som om ingenting har hänt
Som om inget ligger och förmultnar
Som om flugorna, och den påträngande lukten av död inte var där.




Fri vers av Oknytt
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-03 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oknytt
Oknytt