Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartåbroderi

Svartån skiftar
nu i grått
Ömsint draperad
av vindmödrars
pollenfäll
Två kanoter
broderar
skira mönster
på ytan
Syrener skänker
sin vemodsdoft




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-06-03 18:51



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Stillsamma bilder, flyter lugn som floden.
2020-06-04

  BenGust VIP
"Vindmödrar" och två vilka krusar
paddelmönster till dofter av syrén.
Stilfullt.
2020-06-04

  morgonstjärna VIP
den var riktigt fin
2020-06-04

  Larz Gustafsson VIP
Mjölby?
2020-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP