Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Friska vindar i dag

 

 

otroligt tempen har gått upp, tjugoen !
friska vindar blåser i dag
blodbokens lövaklungor
breder ut sitt skyddande paraply
över de befjädrade vännerna
småfåglarnas hemvist ruskar sig
som en våt hund
det stänker och yr
omkring deras väderkvarnsfrisyr




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2020-06-04 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP