Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från en evighet

 

 

Jag ska älska dig på ett sätt som du aldrig har blivit älskad förut. Hos mig får du vara dig själv och andas ut. Jag ska älska dig som eld och is, speciellt om du hamnar i svår kris.
Från en evighet har vi bestämt möte här, detta är den första gången som jag är riktigt kär.
Det som händer mellan oss är ett under, i halva mitt liv har min själ varit nedbruten och sönder.
Du älskar mig på ett sätt som jag aldrig har blivit älskad förut. Hos dig får jag vara mig själv och andas ut. Jublande tillsammans i ett gudomligt påslag, vi älskar fullt ut här och nu idag.




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2020-06-05 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP