Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Naturpromenaden. Det är så fängslande att läsa vad litet olika människor skrivit. Inte vara bitter eller mera melankolisk, utan se det ljusa i att solen skiner.


Kritik på en text (1974) rimmat helt fritt



Att paddla är då visst skönt,
så kan dagen just bli krönt,
att ägna sig åt nöjen i fri natur,
likna sig vid annars bara djur,
ta fram inom det som sig rönt...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 159 gånger
Publicerad 2020-06-06 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP