Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den poetiske tuppen

Poesi är det bästa jag vet
den blir till en underbar smet
som vi dansa till
det är förbjudet att sitta still
rör på din gamla bak
var inte slak
låt allting gå
det blir härligare då
eller hur
din gamle filur
Ös på av bare fan
nu skall vi storma stan
alla flickor se upp
för här kommer stadens tupp
här vare hej och hå
dom sätter jag på
för alla flickor små
står på tå
för att tuppen få





Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-06 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP