Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarklänning och dykning i terrass stolen.

 

Barn i åldern 10-12 år är välkomna på dagkollo i sommar! superkul sommar och ”hemester”? Dagkollo är kostnadsfritt och har öppet varje dag mellan klockan 11:00-17:00 på ungdomsgårdarna i Husby, Rinkeby och Akalla. Har du frågor om dagkollo och vill veta mer - kontakta Jennifer! Telefon 076-120 12 26. Ibland hittas det på saker i stadsdelsområdet, ibland bär det iväg på utflykter som till exempel att åka till skärgården, plocka jordgubbar, bada eller spela brännboll. Vädret får avgöra dagsform och resmål!

.

.

 

Jag är stark och jag har en fullständig sommardröm, ingen talangfånge krans kan hålla mig under sin cirkel av eld, jag älskar de vilda blommorna i fältet, de är mitt visitkort.

 

Jag vill få mycket, så jag försöker göra det.

Jag säger inte "nej" eller "det är omöjligt."

Jag är den starka kvinnan som gör mycket för att uppnå mitt mål.

 

Jag har inga gränser och tillämpar dem inte på någon!

 

Alla är rädda och pratar om G-5-strålning ...

 

Jag är kvinnan med bara en G och jag kontrollerar allt runt mig som en radar så att förbipasserande vänder ögonen till våta tårar av skratt som ser på mig stående, fot över fot i caféet på sommarterrassen.

 

Om de ser på min nya klänning i Stockholm eller hur ser den ut under klänningen?

det spelar ingen roll, viktig är att jag är fri att se vacker ut, sommaren har inget värde om jag inte går ut.

Det är därför folk i landet vill blockera Stockholm.

Det handlar om oss och dem, precis som det handlar om poliser och andra som inte är vana vid disciplin och moraliskt beteende.

 

Landisar betraktar sig som mark och folkägaren, och vill i karantän Stockholm under sommaren, och påkalla oss ”fiolträsk” medan vi marknadsför Stockholm som Nordens Venedig.

 

Hjälp sommaren är kort! Sverige rinner bort!




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-08 07:39



Bookmark and Share


  Koloristen
Ja, Sverige rinner bort. Vill hålla mig på östkusten.
2020-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP