Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över gränsen av häpnad

Faller över gränsen av häpnad

Till varför tillvaron fylls av svek

Oftast riktade mot oss själva 

I ett försök att hitta en mall

Som bygger på ouppnåeliga ideal 

Ingen bett om att jämföras med 

I våra fruktlösa försök att vara normala

I en värld som skriker efter individualism 

Där vi samtidigt klagar över ensamheten 

Ett livets paradox och motsägelse

Vi blundar inför av rädsla för sticka ut 

 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2020-06-11 08:10



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det är inte alltid lätt att leva i dagens samhälle!
2020-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP