Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra drömmars hav...


Vågslag

Ett andetags djup
i den böljande notvarpen

Morgondimman
som lättar och flyr
några pulsslag bort

uppgår
i en strimma ljus

Skuggorna du ser
finns att omfamna
under träden i parken
på din väg
mot någonting längre fram

Något att finna i havets
snabba rörelser
och glittrande vågskålar
















Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-06-09 09:45



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Drömsk och finstämd dikt där orden flyter fram i skönhet.
2020-06-09

  Larz Gustafsson VIP
I havet finns det oceaner att ösa ur.
2020-06-09

    Max Poisé
Bara stormförtjust i ordet notvarpen!
Snyggt!
2020-06-09

  alicja lappalainen VIP
första raden påminner mig om Paul Andersson.
2020-06-09

  Kajan VIP
Mycket fin.
2020-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP