Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ff

There is no meaning to life but there is a purpose in life




Bunden vers av Sopajävel
Läst 97 gånger
Publicerad 2020-06-10 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sopajävel

Senast publicerade
Ff
Livet
Döden
* Se alla