Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en blodmånes glöd


Längs broar och esplanader


Månljus
färgar natten
röd

Sprider glöd
längs broar
och esplanader

Där
nattens gäster
går i spår
av lånad tid

som ska betalas åter

Det är ett skuggliv
trots kajers glöd

där inget längre
ska bestå

Och fastän månen
färgar himlen röd

når aldrig ljuset
dem ändå

De som bara kom

för att sen åter
vända om




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-10 13:03



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Mästerligt skrivet!
2020-06-10

  alicja lappalainen VIP
En dikt målad av Emil Noldes färger.
2020-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP