Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vacker sommarfjäril

Sommarens vackraste fjäril

Vill jag sända till er mina vänner

Med värme och framtidshopp

 

Sommarens finaste blommor

Vill jag ge till er i bukett

För att visa vi står tillsammans

 

Sommarens mildaste regn

Vill jag ska falla för er

Så en regnbågsbro byggs mellan oss

 

Sommarens ljusaste nätter

Vill jag fylla med lugna drömmar

Om att bättre tider skall komma

 

Ja allt detta vill jag skänka er

För ni finns med mig i tanke och hjärta

Även de stunder och dagar vi inte kan ses




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-12 09:48



Bookmark and Share


  Magica VIP
Fint! Kram.
2020-06-17

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text, varav hjärtat är fullt skriver pennan!
2020-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP