Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vid Pelarne kyrka där en anfader var klockare


Post nubila lux


Post nubila lux
efter mörker kommer ljus
det löftet bär mig




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-06-13 13:29



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
"Hoppet är det sista som överger människan", sägs det, och det hoppet lyser i din text. Så kan det förstås vara, men jag brukar säga att "dumheten är det sista som överger människan", och ser man sig om är det lätt att tänka så. Men jag föredrar din ljusa hoppfullhet.
2020-07-02

  anits VIP
Fina rader och så sant.
2020-07-01

  Monika A Mirsch VIP
Hopp och kärlek, var det någon som sade för länge sen - du säger det mera exakt med hjärtat och hjärnan - Fin haiku!
2020-06-27

  Chawa VIP
Ja efter mörker kommer ljus, och det är vi människor som ÄR ljuset. Vi vaknar upp nu i rask takt och belyser det djävulska mörkret (kabalen, frimurarlogerna, satanisterna, eliten) rakt i ansiktet, tar upp mörkret till ytan och förgör (= omfamnar) det med just ljus (= kärlek). Allt, precis allt ska avslöjas. Det är en mycket turbulent tid vi lever i, men kärleken ska segra om vi bara står fast i vårt ljus, väljer dess väg, vågar se skiten och vägrar vara rädda! Detta (mina tankar) väcktes av din fina haikukonst!
2020-06-15

  ULJO
Så sant
2020-06-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku som jag utan att tveka skriver under med mitt namn!
2020-06-15

  Bibbi VIP
Gott att ha det så.
2020-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP