Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt tal till folket


jag går till torget
kliver upp för trapporna
till sparbankshuset

HUR SA!

ställer jag mig där
klär av mig alla kläderna
sen håller jag mitt tal

HÄR KOMMER JAG!!!!

står jag där
helt naken och börjar mitt tal
till alla dina fiender

dom ropar
KOM IGEN SÄG SANNINGEN!!!

då börjar jag berätta
om allt ont som du gjort mig
utelämnar ingenting

och jag lovar och svär på heder
och samvete att jag intet ska förtiga
ljuga eller låtsas glömma

vi är så olika du o jag
minns hur du hånskrattade
när jag sprang förbi
med mitt hjärta skvalpandes
i halsgropen

men nu kommer polisen
de frågar mig var bor människan
jag pekar och säger din adress

dom åker dit
med tjutande sirener
kasta vapnet!!!
skriker dom i trappan
polisen vet hur farlig du är

du förhörs om allt ont
alla bevis läggs fram på bordet
du undrar hur de kom dit

Du sätts i fängelse
om en månad blir det nya förhör
ditt hjärta blöder

Som du brukar säga: jajemen




Fri vers av Annie b'larsson VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-14 13:40



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Så ärlig! Önsketänkande och drömsk. Jag ler och känner, tänk om!
2020-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP