Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stratocaster

Så svävar jag
över markerna
Med vibrationen
av en stratocaster
i mitt blod
All over me
Blå toner
gör mig yr
Bortom all sans
Blues som
fyller min själ




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-14 20:09



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Beskrivning av känslan i blues, snyggt! Din text "Liv" är i samma tonart.
2020-06-15

  BenGust VIP
Hyllning till Fenders svajarm så ypperligt trakterad av Hank B.Marvin i The Shadows. "Atlantis" och "Theme for young lovers" det var låtar de. Jimi Hendrix använde väl en i Monterey 1967 och Woodstock 1969 i The Star Sprangled Banner." För att inte nämna Eric Claptons suveräna "Layla".
De blå vibrationerna ljuder än.
2020-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP