Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad svårt det är att tala sanning

 

Vad svårt det är att prata. Vad svårt det är att tala sanning.
Man tror att man gör det, men så kommer man på...
klockan
4 på natten. Månen stirrar kallt genom fönstret.
Den gastkramande ångesten, vem är jag?



Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 118 gånger
Publicerad 2020-06-15 11:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"one man's terrorist
is another man's
freedom fighter"

humorn är den enda sanningen. glädjen. jag försöker att vara sån sanningsenlig och detaljerad som möjligt. människor blir bara uttråkade och irriterade, och håller inte med ett dugg. det funkar inte. =\
2020-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP