Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guld

Tusen steg
tusen tankar
tacksamhet och skuld
bröstet fylls av värme
fälten fylls med guld
kärlek glädje och förundran
över livet
här stannar jag
en stund




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-16 12:26



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP

fälten lyser av sommarens färg
även om himlen lyser grå
fin dikt
2020-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP