Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farmors kopparkittel

*
sum va sån blyer okk sniller
hur har ho blitt sum en annan
hu bruk int säj noenting te noen
gack ju int få en ord ur hen

Nu har hu blitt sum hönsen
skrier runt o kokkler o har seg
vanderer umrunt skua och sjon
sejer lots of sanning um allt

Di sa hu har blitt sum trolla i skua
Så ajne fortäkter najt it happened
sol opp eve moon down daytime
tuppa ble tok och kaste seg i vegga

Kunstig bewarelse onge kvinns
hu sum satt knäkkter på torpet
folk sa på byen hu taler aldri mer
but di was wrong hu reste seg

Di sajer att hu knows sanningen
att dä er hu sum har den i seg
mannfolk bör sitta trekk day o night
för den döe hästa har statt opp




Prosa av Annie b'larsson VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-16 19:12



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Jag älskar ditt språk!
2020-06-18

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Ho write so hereliggt spennende. Denne dikkt må vare en sammeling av norske, english, deutch und dialekt. Fantastisk, applåd!
2020-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP