Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden



Orden smeker
Hjärtat jublar
Tankar väcks
om något ljuvt

Vakna nära
Röra varligt
Möta värme
Ta in ett du

Bli ett vi




Fri vers av Lill
Läst 129 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-06-17 11:35



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den var spröd och fin
2020-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Lill