Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lilla vän av is

käraste lilla dotter
ingen har fått veta
vad som hände
vårat lilla barn
det som bars
så många veckor
i din späda kropp
och som vägde
så tungt i våra hjärtan
och som också var min förlust
lilla älskade vän
om du ändå fyllt femton
om ändå din älskade
hade stannat
om ändå din sorg
kunde sugits upp
av min




Fri vers av Godzilla
Läst 181 gånger
Publicerad 2006-07-11 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Godzilla
Godzilla