Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eros eld


Kåtchockat överlyckliga
springer vi nakna genom
den förhäxade skogen
Sorg växlar till blixtrande
utbrott av en mild glädje
efter decennier av en mörk
förbannelses blytunga smärta
Vi kysser varandra vildsint i
en utdragen skön drömsk 
extas av en superstark
kärlek som besannar
våra innersta drömmar.
 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2020-06-18 20:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint =) erotomania kan du kalla nästa. =P thanatomania, erotomania, what it's all about... =)
2020-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP