Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollsländan skimrar


trollsländan skimrar

mot vattenbrynets glitter

stora ögon ser




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 360 gånger
Publicerad 2006-07-11 08:46



Bookmark and Share


  Agnes
Naturlyrik på hög nivå. Underbar!
2006-07-12

  * Ammi *
gillar
2006-07-12

  annso.fie
Så vackert! Kan riktigt se den skimrande trollsländan =)
2006-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP