Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det värsta av öden

oron värker
gnager sig
genom kropp
och själ

vad ska jag göra
när jag blivit ensam
lämnad åt mig själv
det värsta av öden




Fri vers av Flamora
Läst 417 gånger
Publicerad 2006-07-11 08:49



Bookmark and Share


  Lennart Ekman
Kom in på din sida.
Läser din dikt om och om igen.
Skriver man så fint i sin ungdom.
Behöver Du aldrig bli ensam.
Ha det, Lennart
2006-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Flamora