Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtidigt som man klär av grannfrun

 

Vad jag alltid har vetat djupast genom en sjö inombords är att divergensen i en kollapsad och neutral stjärnas frekventa händelsehorisont alltid beror på den mänskliga faktorns rent obscena besatthet av de centrala intellektdrivna impulsernas fåfängliga pragmatism kontra att slicka på en biff i den dystra gryningens sakrala prognoser inför var mans hunger efter de fantastiska ryktena angående den ryske tsarens inblandning i grundandet av Mariebergs köpcenter och den intensiva ansamlingen av väte och helium upphöjt till en vanlig lördagseftermiddag i hammocken samma år som Björn Borg slog John Mcenroe i Wimbledon samtidigt som rumstiden kröktes i en kosmisk rallarswings dränerande apokalyps men kan du stänga av musiken din idiot för jag tål bara inte Vikingarna blandat med en rent metafysisk utmattning angående atmosfären på denna avdelnings tragiska kombination av desperation, apati och flockar med blodhundar i de konkava korridorernas rädsla för att aldrig komma härifrån och jag är övertygad om att jag skuggad och ständigt iakttagen av CIA som har kapat Hubbleteleskopet enkom för att ta ur mig mina heliga och superviktiga kunskaper angående hur man tar sig ur en fruktansvärd psykos helt utan den så självgoda psykiatrins inblandning och förnedring fan vad underbar David Bowie är i alla fall trots att han är avliden och fan vad de svarta hålen skrämmer mig och Jimmie Åkesson äcklar mig med sin snuskiga nuna med alla huggormars tröga densitet och alla dessa stackars låga och hjärntvättade jantemänniskors tragiska självutplåning för själv lider jag inte av hybris med tanke på att jag i morse skipade fred mellan två gigantiska kvasarer i galaxen Andromeda det var också jag som startade the big bang för 14 miljarder år sen och det var jag som skapade coronaviruset jag är så otroligt blåst och dum jag låser in mig på mitt rum och Stalin var jude och jag vill inte börja om mitt så jävligt underbara liv trots de döda stjärnornas infernaliska och paranoida sammansmältningar av väte, helium och med en bedövande charm banka huvudet i väggen trallandes på en käck melodi av Thore Skogman samtidigt som man klär av grannfrun.
 

    




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-21 19:14



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
Härligt flöde från Bing Bang och framåt!
2020-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP