Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt


nattens vita katt
mellan midsommarbjörkar

stillheten




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-23 00:11



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jaha, så Sverige är alltså ett landskap i Tyskland, det är alltså därför som en svensk bör 'vika ner sig och lägga sig platt'? Själv trodde jag länge att Tyckland var en stad i Österrike eller Karibien. Men det är klart, någon har yttryckt saken som 'En stad kan bara ha en sheriff' och jag har stundom undrat vad det betyder. Antagligen att även om har fått uppfattningen att du Gaulle, som påstod att Frankrike hade vunnit andra världskriget på egen hand och att det var därför Irving hette Berlin i efternamn och att Paris var en stad i Texas. Om det var så verkligheten såg ut, då kunde väl Italien vara mästare i ishockey och det minst tio år i rad eller så. Har Danmark ens ett lag i Bandy eller är Kanada en av Australiens åtta delstater, utöver Victoria, Amanda och Andalusien?
2020-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP