Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

John Blund

Tag till vara varenda stund
förr eller senare kommer en evig John Blund




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-24 18:13



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Varje stund är guld värd
Innan dags för sista färd
2020-06-25

  Feliaxel VIP
Kloka rader
2020-06-25

  KattenKin VIP
Bra inställning, två rader som säger allt, jag håller med och gillar även sättet du skriver på.
2020-06-24

  bibbi ahrnstedt
Ja du satte ord på vår tid här på jorden, fint
2020-06-24

  ULJO
Så sant
2020-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP