Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla Familjen

Reflekterar kort sekund

70 talet fladdrar förbi

Strå hatt öm far

Mor i släng kjol och barnvagnen på släp

på väg mot ett besök

Härlig familj i en färgklickavav allt

Stressar icke tar tiden i sin hand

Byter riktning mot ny perrong

glädjefulla förväntansfulla

visa deras gull

Stoltheten lyser ur deras hjärtan

så högt älskad här och nu

Den lilla familjen försvinner ut genom sväng dörrarna......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-24 20:42



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Ett vackert minne i den förändrade världen.
2020-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP