Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snö Slöja på jordgubbar.

 

 

sommarmagin har öppnat igen,

med en blodig nyckel på avstånd.

själar flyter nedåt som maskrosor,

jordgubbarna är lokaliserade men frysta.

 

tradition innan införandet av en lag

sommarlyckan fyller mig mycket

Jag förvandlar melankoli till rapsodi.

 

Jag tittade eftertänksamt på syrsorna

 med att arbeta med på avtal

 gitarrernas strängar ställdes exakt.

 

 och i storslagen sommar,

 Jag gjorde mina skatter.

drömminneshistorier,

och vilken söt börda.

att bära det som en hälsning, om svensk sommartid 2020.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 146 gånger
Publicerad 2020-06-25 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP