Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara smått irriterad..


Den som tagit blod skall också ge det tillbaka

Men för jag menar ändå
varför ska hon lida?
mer än alla andra dessutom
mer än normalt

är det så det är
att en femtonårig brud
I MIN ÅLDER för fasen
ska få all skit

Den jävla gubben
han som tog hennes DET
han borde slaktas
i sitt eget blod

Den som tagit blod skall också ge det tillbaka




Övriga genrer av Jenny Jönsson
Läst 293 gånger
Publicerad 2006-07-11 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Jönsson
Jenny Jönsson