Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

titellös

Ett slut som för många
bara var en notis i tidningen
något att skriva om
eller samtala om över middagen

** men samtidigt för andra så mycket mer

En öppning som för vissa
var att beskåda helvetet
från första parkett
med dörrarna helt stängda

** och ännu för vinden med sig en doft av sorg

För vem kan förstå
en mammas enorma smärta
eller vännens stora vånda
när den som betyder mest försvinner?

** för lukten av död försvinner aldrig helt




Fri vers av Jenny Jönsson
Läst 364 gånger
Publicerad 2007-01-04 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Jönsson
Jenny Jönsson