Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jerre <3

Det är ju så sjukt
Att jag inte förstår det själv
Hur du kan vara så nära
När du ändå är 60 mil bort

Att mina känslor bara växer
För var sekund som går
Även då vi är skilda åt
Med åtta långa timmar

Du är så jävla underbar
Att jag inte kan förklara
Hur mycket du betyder
Orden räcker inte till




Fri vers av Jenny Jönsson
Läst 372 gånger
Publicerad 2007-01-14 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Jönsson
Jenny Jönsson