Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åskchock

Stormens öga
Ursinnigt åskmullrande
i magtrakten

Träd som
omgärdar gården
rotruskas av vinden

Obevekligt borrar sig
blixtspjut efter blixtspjut
genom atmosfären

Så exploderar den
urkraft som dagen
spänningsruvat på




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-02 15:57



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Sådan styrka texten förmedlar; mycket imponerande att kunna beskriva naturens kraft!
2020-07-04

  BenGust VIP
Rotruskig inblick i hur gigantiska spänningar elektrifierar gårdens
tillvaro efter att ha spänningsruvat
på saken så länge. Nysammansättningar sitter helgjutna.
2020-07-02

  Larz Gustafsson VIP
Bruna bönor?
2020-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP