Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tar cykeln till dig


tar cykeln till dig

trampar på målmedvetet

matsäcken är tung




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 328 gånger
Publicerad 2006-07-11 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP