Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strövtåg i minnesskogen

Går dröjande
mina sorgesteg
över kalhygget

Marken utforskas
som vore den en
obekant främling

Minnet söker
nu saknade
kantarellställen




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-03 11:43



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Sorg i denna vandring genom förlorad/ förvandlad omgivning, märkligt nog upplever jag en liknande känsla i min förvandlade barndomsstad.
2020-07-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om saknad av det som en gång var!
2020-07-03

  BenGust VIP
Av ditt uttryck att döma har du verkligen känslan för marken gungande i varje steg.
2020-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP