Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag längtar efter solen

Jag längtar efter solen när
Höstmörkret lägger sig
Som en filt
Runt mig
Den kväver allt
Jag kämpar efter luft
Fast det inte finns
Någon
Jag längtar efter mörkret när
Ljuset förblindar mig
Kan inte tänka
Rationellt längre
Jag längtar efter lugnet när
Vardagen åker karusell
Vill bara stanna
Där jag är och
Andas




Fri vers av Nellie
Läst 240 gånger
Publicerad 2006-07-11 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nellie