Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en tanke


ingenting går förlorat
inte en tanke
försvinner ur tid och rum
för sådant rum är inte

det som inte är, är aldrig intet
lika lite som oändlighetens gränser





Fri vers av hoppilandKalle
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-07 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hoppilandKalle
hoppilandKalle

Senast publicerade
en tanke
* Se alla