Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om den karga, ensamma värld som är tom på mening men full av färg...


Ingenmansland

Där skavda sanningar föraktas,
dyrkas snart sublima lögner.
Ingen själ vill vistas där,
men var man slungar dit sin röst.

Där sårbeklädda hjärtan nekas,
fästas snabbt en glammig tomhet.
Ingen själ vill vistas där,
där var man kyler ner sitt bröst.

Där Faustuslika löften yttras,
tvinnar vi vår sorgesnara.
Ingen själ vill vistas där,
där var man är sin egen tröst.




Fri vers (Fri form) av Goodstaff
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-07 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goodstaff
Goodstaff

Senast publicerade
Ingenmansland
Tillblivelse
* Se alla