Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Ingår i "Dialogerna III"


INGA INGENTING

Vilka är era medbrottslingar ?

-Inga !

Vad heter hon mer än Inga ?

-Ingenting !

Er medbrottsling heter alltså
"Inga Ingenting"

-Ja !

Å var får vi tag på henne ?

-Ingenstans !

Vart är ingenstans beläget då
om jag får fråga ?

-I döden !

Så de ni mena är alltså att
den här Inga Ingenstans är död?

-Ja !

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2020-07-10 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP