Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtslaget


Det finns något som slår
år efter år
Där ryms hat och glöd
kärlek i överflöd
Där finns blod
kamp och mod
som strömmar i min kropp
den ger mig hopp
att göra något bra
som alla vill ha
När kroppen är mätt och svag
och det slått sitt sista slag
har det gjort en fantastisk färd
i denna underbara värld
med miljoner slag
dag efter dag efter dag




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-11 11:03



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint diktat om hjärtats fantastiska betydelse för oss
2020-07-12

  Briza media
Fint, det är nåt magiskt med hjärtat! gillar särskilt den sista delen, det tänkvärda i den fantastiska färden med miljoner slag dag efter dag.
2020-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP