Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspiration Den undflyende sjömannen av Sefarage


Inget som distraherar

På sjön ombord på segelbåten får jag ro att läsa,
det är liten värld i en stor värld.
Alla måsten och bekymmer känns långt borta.
Inget som distraherar.
Båten gungar svagt.
Läsupplevelsen är maximal.




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-16 16:53



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vilken stillhet och ro i din fina text.
2020-07-18

  Marita Ohlquist VIP
Texten förmedlar lugn, ro och harmoni som vi så väl behöver för att må bra!
2020-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP