Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några av de element som jag fastställt som plågoandar. Det rimmar illa också.


Ångest

Folkmusik

Folk

Gemenskap

Gemen och Skaplighet?

TV som i tvaga dig i vår tvål i vårt kar

\"kom med i karnevalen och skratta\"

Deltagande dårar når framgång





Jag tittar på!
(`0-0´)








Fasa





Fasan



Som en liten kyckling.







Bio

Konsert

Krog

Rockmusik

Förnuft




Fri vers av DerekDungeon
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-07-12 00:56



Bookmark and Share


    karolin A
annorlunda, nytt sätt o skriva på, kan på nåt sätt faktiskt förstå den, men utan ord
2006-07-14
  > Nästa text
< Föregående

DerekDungeon
DerekDungeon

Senast publicerade
Ångest
Förkunnelse
* Se alla