Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salta tårar

Salta tårar
Droppar
Ner mot
Salt granit

Jag ler ut från
Min borg
Men inombords
Bearbetas
En sorg
Av erfarenheter
Du bär
En oro
Om dess påverkan

Låt inte din
Styrka
Bli en
Fasad
Utåt
Än mindre
Inåt

Låt oss gråta
Tillsammans
Skrika ut
Vår förbannelse
Mot horisonten

Vandrar ut från stranden
Låter havets sälta
Blandas med mina
Våta kinder




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-19 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP