Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Daggen och regnet

Dag

Natt

Faller regn

Faller dagg

Full av förväntan 

Full av fruktan

För det nyckfulla livet

För den nyckfulla oändligheten 

Flyr vi in i verkligheten

Flyr vi in i drömmarna 

Finner ett uns av stilla hoppfullhet 

Finner ett uns av stilla tomhet

Förstår vi inte alltid innebörden av självklarheten 

Förstår vi inte alltid innebörden av ovissheten 

Famnar därför villigt allt det som förklarar kunskapen

Famnar  därför villigt allt det som förklarar begränsningarna

 




Bunden vers av Maria Sundelin VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-22 08:41



Bookmark and Share


  Magica VIP
Tänkvärd, kram!
2020-07-23

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlade tankar och känslor om livet!
2020-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP