Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardag igen

Gråbergets
mossiga rygg
bak
rhododendron
busken
som låtit
den sista
lila blomningen
falla
Solens strålar
blickar försiktigt
mellan
björkens löv
Ner mot
stenläggning
och två tomma
solstolar
När morgon
övergår i dag
och det är
vardag igen




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-20 09:29



Bookmark and Share


  Margit Grell VIP
Vackert om att kunna förnimma skiftningarna i tillvaron!
2020-07-20

  Kungskobran VIP
Fin skildring om övergång från det vackra till vardagen
2020-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP