Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så full av skit


Gud kan inte hjälpa mig när jag är så full av all sorts meningslös skit




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-07-21 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP