Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan man älska mer än en?

Har funderat på kärlek. Vad är kärlek? Hur beskriver man älskar? Jag älskar pappan till mina barn och farfarn till mina barnbarn. Jag älskar mina barn och mina barns barn. Tänk så mycket kärlek det finns i mig. Men, kan man älska mer än en? Det får man ju inte. Inte om det är en man till. Konstigt det där med kärlek.




Fri vers av Lady Love
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-22 07:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man älskar precis så många man älskar. "Kan" eller "får" är ointressant. Hur man verkligen känner är det enda centrala.
2023-07-02

    ej medlem längre
Får och får, det gör man la som man känner för, vem bestämmer vem och eller hur många man får älska förutom en själv?
2020-08-25

    ej medlem längre
Men det finns väl kärlek att ge till mer än en. Om Du har exempelvis Anders-kärlek, så kan Du också ha Bengt-kärlek, hoppas jag.
2020-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Lady Love
Lady Love